Söker du båtplats?

Vi erbjuder båtplatser under sommarhalvåret, vinterhalvåret och helårsvis. Vatten och el finns att tillgå till samtliga platser. Flera av våra båtplatser har även bilparkering inkluderat på piren. 
Välkomna!

Hur får man en båtplats och vad gäller om man får en plats?

Under sommarsäsongen som sträcker sig mellan 1/5 till 15/10 har vi normalt sett en kölista för att få en plats. Hur lång tid det tar att få en plats varierar. Stora båtar (35-51 fot) som vill ha en pir-plats kan ibland behöva vänta en till två säsonger innan något blir ledigt. Detsamma gäller mellanklassbåtar (9-11 meter). Normalt sett brukar det vara lättast att få en båtplats för mindre båtar (1-8 meter). Får man en plats hos oss så har man företräde till platsen även i fortsättningen. Avtal och faktura för båtplatserna skickas ut i februari och betalas den i tid så behåller man sin plats. Detta innebär också att vi inte kan planera för fördelningen av platser förrän i början av mars. För att få båtplats under sommarsäsongen krävs normalt sett en något längre tid i kön medan det brukar gå snabbare att få en båtplats för vintersäsongen. 

Hur ser platserna ut och vad kostar de?

Vi har tre olika typer av båtplatser. För båtar på 1-7 meter har vi sexmeters bommar, för båtar på 7-11 meter har vi åtta och tiometers bommar. Båtar mellan 35 och 51 fot kan vi lägga på piren. Är båten över 51 fot erbjuder vi ett antal långskeppsplatser. Priser för platserna ges vid förfrågan. 

Finns det några speciella regelverk?

Det är inte tillåtet att använda båten som permanent bostad, men övernattning går bra. Vi ser gärna att man visar god ordning i marinan och inte skräpar ned, kör för fort, eller på annat sätt stör ordningen. Vi strävar efter att hålla så god standard som vi möjligen kan.

Att förvara båten i vattnet är ett mycket prisvärt och enkelt alternativ, dessutom så kan ni använda båten både tidigare och senare på säsongen om vädret tillåter. Vintersäsongen sträcker sig från 1/11 till 15/4.

Vi kan erbjuda tre olika förvaringsalternativ i vattnet på både isfria såväl som icke isfria platser. I samtliga alternativ ingår bilparkeringsplats på piren, separat eluttag till varje plats (elkostnad tillkommer), samt vintervatten på tre olika platser i hamnen. OBS alla priser nedan är exklusive moms. Vi har endast cirka 60 isfria platser totalt och måste därav med stor sannolikhet tacka nej till flera kunder, så det är först till kvarn som gäller.

Alternativ 1.

För båtar upp till ca 50 fots längd med en maxbredd om 4,5 meter har vi våra lyxiga isfria platser på piren. Här parkerar du din bil precis framför båten, du delar brygga med endast en till båt och det finns möjlighet att tanka vatten på två olika ställen under hela vintern.

Alternativ 2.

För båtar upp till cirka 100 fot har vi isfria och icke isfria ”långskepps” platser. Detta är ett mycket prisvärt alternativ om du har en riktigt stor båt. Pris vid förfrågan.

Alternativ 3.

För små och medelstora båtar upp till ca 35 fot har vi isfria och icke isfria Y- bomplatser.

Övrigt

Vi kan hjälpa er med vintertäckning av er båt,  konservering, motorservice, vårrustning, alla typer av reparationer m.m. Begär separat offert. 

Ansök om båtplats hos oss

Skicka in din ansökan för en båtplats i marinan genom att fylla i formuläret nedan.

Fyll i "Saknas" om du har valt "Jag har ingen båt".

Fyll i "Saknas" om du har valt "Jag har ingen båt".

Fyll i "Saknas" om du har valt "Jag har ingen båt".